Ayat-ayat Al-Quran

Hadis Rasulullah s.a.w

Afgan...(Afganistan?)  

Saturday, May 23, 2009

Actually aku nih bukan jenis suka review maner2 artis..sbb pertama, aku respek personal interest org len pada sesetgh artis and kedua, kalau nak review kompem aku kena dgr btul2 or dapatkan sumber yg btul...(tu yg maleh tuh)... Tapi kali nih buat pertama kali aku nak review dalam blog seorg artis indon..nama mamat nih afgan..cam segan/bagan/afganistan pun ader nama dier nih...tp at the first time kemunculan mamat nih aku lgsung xamik pot..sbb aku rasa mesti sore dier tipikal sore artis2 indon len...(aku bukan menyanjung artis indon..kalu artis malaysia berbakat pun aku puji gak)..tp first time aku dgr vokal dier dalam lagu Terima kasih cinta...aku stunned!...and bertambah dasat lg biler aku tau dier baru belasan tahun...wow! sgt matang sore nyer...n yg menambah kan peminat pompuan mamat nih ialah ngan sifat n karekter dier yg pemalu...(so sweet)..sambil2 tulih blog nih aku ngah layan lagu Entah..adeh la...walau pun aku xder persamaan ngan jalan citer lagu nih (skang la) tp aku ttp rasa penyampaian mamat afgan nih..pd aku, sore dier maybe kat indon dah byk (ala2 marcell gitu) tp kelebihan afgan terletak pada dinamik dan penghayatan dia...kalau la dgr lagu nih time frust2...mesti leleh nyer la..utk korg yg tak penah tau lirik lagu afgan...sila la hayati ek..
Artist : Afgan Lirik Lagu : Afgan - Entah
kutahu,
kau selingkuh kau duakan cintaku yang tulus
kau tahu,
diriku tak pernah berpaling dari dirimu
tega nya kau dustai semua
janji kita berdua
Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini,
untuk mu..o...
tak pernah ku bayangkan
cerita kita berakhir begini
tega nya kau dustai semua janji kita berdua
Entah masih kah ada cinta dihatiku
untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o...
masih kah ada, o...
cinta dihati ini dihati kecilku berharap kau masih bagian dari hidupku...
Entah masih kah ada cinta dihatiku untuk mu
entah kapan kah ku dapat membuka hati ini, untuk mu..o

alamak terlayan lagi...adeh... chow!
video

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


0 comments: to “ Afgan...(Afganistan?)

 

Design by Amanda @ Blogger Buster